Poštovani kolege treneri,natjecatelji,suci i svi ostali sudionici 6. Feniks Budosport kupa.
Zahvaljujem se u ime članova našeg kluba što ste svojom prisutnošću uveličali ovaj taekwondo spektakl koji je imao međunarodni značaj.
Najbrojniji do sada Turnir je okupio natjecatelje iz 5 zemalja. Uz tradicionalno brojne domaće natjecatelje sudjelovali su borci iz Mađarske,Srbije,Slovenije i Slovačke. Kombinirani nacionalni tim Mađarske predvodio je broj od 59 klubova. U sportskoj borbi, formama i kicku natjecalo se 640 natjecatelja.
Atraktivne novčane nagrade osvajali su klubovi: Rugvica(kick), Maksimir(forme), Osvit(kadeti i kadetkinje) te Dubrava u konkurenciji juniora i seniora. Sveukupni pobjednik 6.Feniks Budosport kupa je ekipa Jastreba sa116 bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa Dubrave sa 115 bodova, a 3. je Osvit sa 109 bodova. Najuspješniji pojedinačni natjecatelji i dobitnici Budosport doboka su: Denis Bakunić(Osijek), Eva Rezar(Jastreb), Marko Golubić(Orka As), Ana Đarmati(Banja), Luka Horvat(Fox), Martina Košec(Master), Petra Blazinić(Osvit) i Boris Lieskovsky( Ilyo). Glavni sudac natjecanja Goran Čirjak predvodio je sudački tim od 42 suca. O regularnosti se brinuo delegat HTS-a Gospodin Nikola Pemper, a o sigurnosti natjecatelja liječnički tim od 3 člana.
Kompletne rezultate i ždrijebne liste možete vidjeti ovdje.